Appy launches new thematic solutions

Blog

We publiceren regelmatig nieuws en artikelen over de wereld van slimme digitale NFC businesscards. Lees onze meest recente publicaties hieronder.

Artikelen

Waarom een QR-code op een NFC-visitekaartje?

Is dat niet overbodig? Nee! Laten we deze combinatie eens onder de loep nemen en ontdekken waarom het zinvol kan zijn om zowel een NFC-chip als een QR-code te hebben op je visitekaartje. Kort gezegd: QR-codes zijn universeel en kunnen worden gescand door zo goed als ieder apparaat met een cameras. En een NFC-visitekaartje brengt extra professionele uitstraling met zich mee die niet haalbaar is met enkel een QR-code op je telefoon.

Zelf een digitaal visitekaartje maken: Online Design Vrijheid met NevoCard

Met NevoCard kunt u eenvoudig zelf een digitaal visitekaartje maken. Dynamisch Profiel, Toegankelijk voor Iedereen, Online Design Vrijheid. NevoCard bied je de ultieme vrijheid om je eigen digitale visitekaartje online te maken. Wij snappen hoe flexibiliteit en een persoonlijke touch essentieel zijn!

Tips om jezelf goed te presenteren: De kracht van het digitale visitekaartje

Persoonlijke branding is meer dan ooit van cruciaal belang. Tijdens evenementen kom je in aanraking met talloze mensen. In zo'n zee van gezichten en namen kan het gemakkelijk zijn om op te gaan in de menigte en vergeten te worden. Een digitaal visitekaartje kan hierbij het verschil maken. Het is niet alleen een moderne aanpak, maar ook iets dat onderscheidend is en ervoor zorgt dat mensen jou herinneren.

Hoe veilig is NFC?

NFC, inclusief het gebruik in NFC-visitekaartjes, is over het algemeen een veilige technologie dankzij de gecombineerde beveiligingsmaatregelen van korte afstanden, codering en fysieke barrières. Zoals bij elke technologie, is het echter essentieel om op de hoogte te blijven van mogelijke risico's en best practices te volgen om uw gegevens veilig te houden.

Hoe beschadig je een NFC visitekaartje? Fabels of feiten

Het NFC-visitekaartje is een goedwerkende technologie, maar kan gevoelig reageren als het wordt blootgesteld aan abnormale omstandigheden. Factoren zoals magnetronstraling, langdurige onderdompeling in water of direct vuur kunnen het visitekaartje beschadigen en de opgeslagen gegevens aantasten. Kennis van deze risico's is kan helpen om de levensduur en prestaties van uw NFC-visitekaartje te maximaliseren.