Retourbeleid

Retourbeleid voor NFC visitekaartjes

Bij NevoCard staan we voor kwaliteit en tevredenheid als het gaat om onze NFC visitekaartjes. Ons aanbod bestaat uit zowel gepersonaliseerde (NevoCard personalized en NevoCard design) als niet-gepersonaliseerde producten.

Niet-gepersonaliseerde NFC visitekaartjes:

Wanneer je als consument niet volledig tevreden bent met het ontvangen niet-gepersonaliseerde NFC visitekaartje, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een terugbetaling of omruiling. Het visitekaartje moet zich in de originele staat bevinden, ongebruikt (niet geactiveerd via je telefoon) en in de originele verpakking om in aanmerking te komen voor een terugbetaling of omruiling.

Gepersonaliseerde NFC visitekaartjes:

Vanwege de persoonlijke aard van onze NFC visitekaartjes accepteren we geen retouren, terugbetalingen of uitwisselingen voor deze items. Zodra je bestelling is geplaatst, gaan we direct aan de slag met het creëren van jouw gepersonaliseerde kaart en kunnen we deze niet aan een andere klant verkopen. Vandaar dat retouren of terugbetalingen voor deze producten niet mogelijk zijn.

Als je echter een probleem ondervindt met je gepersonaliseerde NFC visitekaartje, zoals een defect of een fout in de personalisatie, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact op met onze klantenservice. Samen vinden we een passende oplossing.

Garantiebeleid

Bij NevoCard willen we dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Als een product niet voldoet aan wat de consument ervan verwachtte, heeft de consument recht op de wettelijke garantie. Dit houdt in dat de consument recht heeft op garantie als een product:

  • niet compleet is,
  • beschadigd is,
  • snel defect raakt.

We waarderen het vertrouwen dat de consument in ons stelt door een aankoop te doen. Mocht de consument vragen of zorgen hebben over ons garantie- of retourbeleid, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.