Testimonials

Veelgestelde vragen

FAQs

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Alle bestellingen, inclusief op maat gemaakte NevoCards, worden binnen 48 uur na bestelling verzonden. Vaak is dit nog dezelfde dag als je voor 12.00 besteld. Alle NevoCards worden in Nederland geproduceerd en kunnen daarom zeer snel worden geleverd.

Hoe stel ik mijn contactgegevens in?

Na bestelling ontvang je jouw NevoCard. Wanneer je de NevoCard voor de eerste keer scant op je smartphone verschijnen automatisch de instructies om je contactgegevens in te stellen in jouw online profiel. Je kunt je contactgegevens altijd aanpassen, ook achteraf.

Heb ik een app nodig om de NevoCard te gebruiken?

Nee, de NevoCard werkt zonder app. Je hoeft dus niks te downloaden. Dit is een groot voordeel t.o.v. alternatieven. Degene die jouw gegevens ontvangt hoeft ook niks te downloaden. Alles werkt via de standaard browser op de iOS of Android smartphone.

Leveren jullie ook aan bedrijven?

Ja zeker. Wij leveren aan zowel particulieren en bedrijven. Voor grotere bestellingen van meer dan 10 NevoCards kun je contact opnemen met onze klantenservice voor een offerte op maat.

Kan ik mijn NevoCard zelf ontwerpen?

Ja, dit kan! We leveren verschillende varianten van de NevoCard. Kies voor de "NevoCard design" om je eigen design toe te voegen. Je kunt dan je eigen logo, naam en huisstijl toepassen.

Hoe werkt de NevoCard?

De NevoCard is een slimme business card voorzien van een NFC-chip en een QR-code welke zijn gekoppeld aan jouw eigen profiel. Scan de NevoCard door deze tegen een iOS of Android smartphone aan te houden. Er verschijnt een notificatie, druk hierop, en het profiel met alle contactgegevens opent. Dit alles gebeurt binnen een paar seconden. In het geval dat de smartphone geen NFC ondersteund, kun je gebruik maken van de QR-code die op de achterkant van de NevoCard staat. Deze is eveneens gekoppeld aan jouw eigen profiel.

Contact opnemen

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Antwoord binnen 24 uur.

Kies jouw digitale visitekaartje

NevoCard design

Digitaal visitekaartje volledig in jouw huisstijl.

44.99
39.99