Levertijd en verzending

Bestellingen vanuit Nederland

Alle bestellingen vanuit Nederland worden binnen 48 uur geproduceerd en verzonden. Als je bestelt voor 12.00, dan wordt de bestelling vaak nog dezelfde dag verzonden.

Je digitaal visitekaartje wordt snel bezorgd via onze betrouwbare partner PostNL. Afhankelijk van je locatie in Nederland, kun je je digitale visitekaartje binnen 1 tot 3 werkdagen verwachten. Hoewel we geen invloed hebben op de exacte bezorgtijd van PostNL, zorgen we ervoor dat jouw bestelling direct wordt verwerkt.

Elk digitaal visitekaartje wordt zorgvuldig verpakt in een fraaie geschenkverpakking met ons logo om optimale bescherming te bieden tijdens het transport. Mocht je bestelling onverhoopt beschadigd aankomen, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op en stuur ons foto's van de schade. Wij staan voor je klaar en zullen ons uiterste best doen om het probleem zo snel en efficiënt mogelijk te verhelpen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Bestellingen internationaal

Wij zijn in Nederland gevestigd, maar wij zijn trots op onze wereldwijde levering van onze digitale visitekaartjes. Levertijden voor internationale bestellingen variëren op basis van je locatie en de efficiëntie van de lokale postdienst. Let op: de verzendkosten voor bestellingen buiten Nederland zijn voor de rekening van de klant. Door de internationale verzending kunnen levertijden van het digitaal visitekaartje langer zijn dan nationale bestellingen.

Hieronder vindt je een schatting van de extra levertijden voor onze nfc visitekaartjes naar diverse internationale bestemmingen:

  • Duitsland, Luxemburg, België: 3 tot 4 werkdagen
  • Andere Europese landen: 7 tot 9 werkdagen
  • Noord- en Midden-Amerika, Caribisch gebied: 5 tot 12 werkdagen
  • Azië, Australië, Nieuw-Zeeland: 9 tot 12 werkdagen

Of je nu binnen of buiten Nederland bestelt, wij zetten ons in om je digitaal visitekaartje snel en efficiënt te verwerken en te verzenden. Je zaken uitbreiden over grenzen heen was nog nooit zo eenvoudig met NevoCard!

Verzendkosten voor een NFC visitekaartje

Bij NevoCard zijn we trots om voor onze digitale visitekaartjes gratis verzending aan te bieden binnen Nederland. Voor bedrijven die in bulk onze digitale visitekaartjes bestellen, zijn we blij om te vermelden dat er geen extra verzendkosten zijn. Met NevoCard krijg je kwaliteit, innovatie en voordeligheid, allemaal in één pakket.