Over NevoCard

Welkom bij NevoCard, waar de toekomst van netwerken begint.

NevoCard is ontstaan uit de behoefte om efficiënt contactgegevens uit te wisselen. In de afgelopen jaren is het gebruik van standaard visitekaartjes zeer sterk afgenomen. De tijd van tientallen tot honderden visitekaartjes in je zak meenemen naar evenementen is er niet meer bij. Maar wat mensen wel altijd bij zich hebben is hun telefoon en een aantal pasjes, bijvoorbeeld legitimatie of een rijbewijs. Met een sterke passie voor technologie, hardware en software is het idee voor NevoCard geboren: "Next-Evolution Businesscard".

De Innovatie van NevoCard

Onze trots is ons digitale NFC visitekaartje in creditcard formaat. Met slechts een tik kan informatie vlot uitgewisseld worden met elk modern smartphone-toestel. Maar wat écht NevoCard onderscheidt, is de mate van personalisatie die wij aanbieden. Via onze unieke online ontwerpstudio kunnen klanten hun visitekaartje vormgeven tot in de fijnste details. Ook kunnen klanten zelf hun online digitale profiel instellen.

Slimme Software

Bij NevoCard gaat het niet alleen om het fysieke kaartje. Het is de slimme software erachter die het verschil maakt. Ons team van developers heeft hard gewerkt aan het creëren van het beste gebruiksgemak voor onze gebruikers. Met het online NevoLink-profiel kan een gebruiker eenvoudig zijn of haar gegevens aanpassen, nieuwe contacten beheren en zelfs inzicht krijgen in welke contacten hun gegevens hebben bekeken. De NevoCard software wordt steeds verder uitgebreid en doorontwikkeld. Elke maand worden er nieuwe functies toegevoegd, wat betekent dat een NevoCard die je vandaag koopt volgende maand nog slimmer en functioneler is. Het is de combinatie van hardware en software die ervoor zorgt dat NevoCard niet alleen een product is, maar een complete ervaring voor modern netwerken.

Onze Eigen Productiecapaciteit

Waar veel bedrijven afhankelijk zijn van externe leveranciers, heeft NevoCard geïnvesteerd in een interne productielijn, uitgerust met speciale, industriële machines om pasjes te bedrukken. Deze machines staan centraal in het realiseren van de hoge kwaliteit en snelle levertijden die wij garanderen. Een op maat gemaakt ontwerp wordt met precisie vervaardigd en is vaak binnen 24-48 uur al klaar voor verzending. Het is deze combinatie van technologie en vakmanschap die elke NevoCard speciaal maakt.

Wie gebruikt NevoCard?

Onze diensten zijn bijzonder geliefd onder ondernemers, maar de toepassingen zijn eindeloos. Of je nu een zelfstandige ondernemer bent, in sales werkt, betrokken bent bij een vereniging, of gewoonweg op een snelle en stijlvolle manier je gegevens wilt delen met anderen; NevoCard is ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen.

De Toekomst van NevoCard

Hoewel momenteel primair gericht op de Nederlandse markt, is onze visie grenzeloos. We hebben ambitieuze plannen om de Europese markt te betreden, waarbij we onze belofte van snelle levering en persoonlijke service blijven handhaven.

“Elke keer als ik mijn NevoCard gebruik, merk ik dat mensen onder de indruk zijn. Mijn contactgegevens staan direct in de telefoon van ander, zonder tijdrovende handelingen. Het gemak en de innovatie spreken mensen echt aan.” - R. van Vliet, Ondernemer

Ervaar zelf de revolutie in netwerken. Ontdek NevoCard.

We hopen je snel als klant te mogen verwelkomen.

Namens het gehele team van NevoCard, met vriendelijke groet,

L. de Borst

Founder CEO

Kies jouw digitale visitekaartje

NevoCard design

Digitaal visitekaartje volledig in jouw huisstijl.

44.99
39.99